By clicking “Accept All Protein Cookies”, you agree to the storing of protein cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information
Hollands Schoon logomark in white

Rotate for a better experience.

SCROLL

Ontmoet

Onze

Branding

Unit

Branding unit on a circular path

Hollands Schoon is een unieke coöperatie van gedreven ondernemers, met jarenlange ervaring in diverse expertises uit de regio Twente.

Binnen ons team laten we ons leiden door de principes van
empathie en eerlijkheid, die we dagelijks toepassen in onze werkwijze.

We geloven sterk in de kracht van emoties en gebruiken deze om mensen te raken, te inspireren en blijvende herinneringen te bieden. Met onze toewijding aan vakmanschap en onze unieke regionale samenwerking zijn we in staat om krachtige ervaringen te leveren.

Danny

Creative Director

Creative Director

Danny is een professional in het reclamevak. Met een indrukwekkende staat van dienst die teruggaat tot 1998, heeft Danny zich bewezen als een expert op het gebied van branding, merkidentiteit en design. Met zijn passie voor creativiteit en een scherp oog voor detail heeft hij merken naar ongekende hoogtes weten te tillen.

Zijn uitgebreide ervaring, creatieve talenten en pragmatische aanpak maken hem een waardevolle 'Personal Brand Trainer' voor elk bedrijf dat streeft naar een krachtige branding, een onderscheidende merkidentiteit en adembenemend design.

Ontdek hoe hij jouw merk kan transformeren in een onvergetelijke krachtpatser in de markt.

gerben en jesse aan het praten met een ipad

Gerben

Fotograaf / Videograaf

Fotograaf / Videograaf

Ontdek Gerben van Benger.photo. Hij is een meesterlijke fotograaf en getalenteerde videograaf die verhalen tot leven brengt met zijn creatieve visie en vakmanschap.

Gerben gaat verder dan alleen mooie foto's maken. Hij legt de emoties en betekenis achter elk beeld vast, waardoor zijn foto's ware verhalen vertellen en kostbare herinneringen tot leven brengen.

Als videograaf weet Gerben dynamische en meeslepende video's te creëren die je meenemen op een onvergetelijke reis. Met zijn technische vaardigheden en artistiek inzicht levert Gerben hoogwaardige visuele content die indruk maakt.

Geef jouw verhaal de visuele pracht die het verdient!

Martijn

Webflow Developer

Webflow Developer

Martijn is een virtuoos in de wereld van webontwikkeling. Als ervaren Webflow Developer toont hij zijn uitzonderlijke vaardigheden door het bouwen van prachtige en functionele websites. Met zijn jarenlange ervaring en technische expertise, levert hij consequent resultaten die de verwachtingen overtreffen. Bovendien heeft hij met zijn eigen bedrijf, iX Studios, in webbouw bewezen dat hij niet bang is om uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden.

Martijn brengt een frisse en creatieve benadering in zijn werk, waardoor hij keer op keer unieke online ervaringen weet te creëren.

Senad

Online Marketing Strateeg

Online Marketing Strateeg

Ontdek de kracht van Senad, oprichter van Hubion-marketing, hij is dé online marketing specialist op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Met maar liefst 15 jaar ervaring in het vak, brengt Senad een schat aan kennis en expertise met zich mee.

Wat Senad onderscheidt, naast zijn uitgebreide ervaring, is zijn no-nonsense werkwijze. Hij gelooft in resultaatgerichte actie en gaat recht op zijn doel af. Met zijn passie voor online marketing is hij vastberaden om het maximale online resultaat voor zijn klanten te behalen.

Als je streeft naar maximale online resultaten, dan is Senad de betrouwbare partner die je nodig hebt.

Get my brand
in great shape!

Smash that button CTAarrow CTA